joi, noiembrie 10, 2011

Revelatia medicinii:S-a descoperit leac pentru Alzheimer ??

Ieri, la Academia Nationala Stiintifica, in Bucuresti a avut loc congresul carcetatorilor romani,care  au prezentat proiectul “Remember this”, cu rezultatele experimentelor in vederea tratarii bolii Alzheimer. La intrunire au fost prezente  echipe din America si Germania,iar printre invitati, s-a aflat si presedintele Traian Basescu.
Alzheimer, este o maladie atat erditara,
cat si consecinta unui traumatism cranio-cerebral, diabet, nivel eidicat de colesterol, bacterii si virusuri ce favorizeaza formarea bolii.
Dupa numeroase teste si examene in laboratoarele din Toronto,medici din Europa au lucrat la grandiosul experiment care a constat in  amestecarea de celule cerebrale cu diferite substante chimice,iar toate împreună au putut stabili diagnosticul cu o probabilitate extraordinara de 90-95%, fiind o revelatie in medicina.
Purtatorul de cuvant al proiectului ne-a dat detalii , si a anuntat producerea si lansarea unui  tratament medical care va incetini avansarea bolii de aproximativ 4 ori, iar cele trei faze de evolutie, cu timpul vor fi estompate.Acest proiect a dat speranta intregii societati, astfel ei au demonstrat ca si bolile ereditare pot si combatute.
Romania are onoarea de a participa la prima faza de testare : 300 de bolnavi vor fi tratati un an de zile cu acest medicament.Rezultatele,vor fi  introduse intr-o carte specializata, numita “ALZHAIMERLESS”, disponibila si on line, pe site-ul academiei, de la 1 decembrie anul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu