luni, martie 12, 2012

Puterea gandurilor

Este impresionant cum intr-o zi pe care oricare ar considera-o banala, mai exact ziua de luni, cand scoala, munca si toate grijile incep, eu am descoperit o poveste, cum imi place sa ii zic. Din prima clipa cand am dat play la filmuletul de 86 de minute, am ramas capturata in logica povestirilor marilor filozofi, autori, fizicieni etc. Am cautat pe google si am gasit pe www.divxonline.biz faimosul film THE SECRET, dupa care ulterior, s-a creat si o carte. Am spus faimos, pentru ca este ceva ce tot "bantuie prin casa mea"...in atmosfera se simte mereu aroma acestor taine secrete, a bazei filmului, in care se vorbeste despre legea atractiei. Tot filmuletul este o capodopera, iar cine il urmareste eu il consider norocos. Ii multumesc din suflet ingerului meu care mi-a patruns in casa, de curand, si a adus un val de energie pozitiva, un fel de feng-shui ambulant care ma binedispune dupa fiecare discutie purtata....Este trimisa de cineva care vrea sa imi transmita un mesaj, cu privire la problemele noastre existentiale, si de prioritatea nepotrivita a unor lucruri neimportante. Acest film mi-a dechis mintea si practic, ma face sa zambesc, pur si simplu cand ma gandesc la mama, sau la iubitul meu, la prietenii mei, la petrecerea super tare de anul nou....imi vin in minte toate clipele frumoase (eeh bine aproape toate..)si totul pentru ca imi deschide si sufletul, si imi smulge un zambet de care ma bucur din ce in ce mai mult. 
Recomand tuturor cu mult drag sa urmareasca acest film pentru ca merita, mai ales ca bucuria in suflet mi s-a marit cand am facut rost de cartea electronica THE MAGIC...can't wait to read it :x...
Aceste randuri au fost doar cateva din cuvintele si trairile mele dupa ce am vizualizat filmul, si nu cred ca as avea cuvinte sa exprim si sa arat cat de mult poate marca niste fraze filozofice o minte ordinara si poate usor pesimista. Va schimba cu siguranta un surub in creieras acolo;)....Aici aveti coperta cartii THE SECRET, de unde porneste practic....tot secretul....

Un comentariu:

  1. In Simbolul Pierdut al lui Dan Brown se aduce in vorba asa numita putere a gandurilor. In carte se compara un gand cu un boaba de nisip. Boaba are masa, oricat de mica e, si asupra ei actioneaza niste forte, oricat de mici ar fi ele. Daca mai mult boabe se unesc si formeaza o 'luna' (satelitul) ar avea o masa mult mai mare si, implicit fortele care vor actiona devin mult mai puternice - mareele, atractia gravitationala sit oate nebuniile legate de clima de pe pamant.
    Astfel, la fel este si gandul. El are o influenta, oricat de mica. Daca mai multi oameni s-ar gandi la acelasi lucru, influenta creste si este posibila o schimbare din planul fizic-material.

    RăspundețiȘtergere