duminică, iunie 09, 2013

Mişcare, distracţie şi susţinere pentru Tabăra Temerarii 2013…există timpul trecut pentru cancer.



        Flotări, alergat sau înot sunt cele trei activităţi în care mii de oameni au ocazia să ofere o şansă la o viaţă mai frumoasă supravieţuitorilor de cancer. Asociaţia Little People a dat startul evenimentului anual foarte aşteptat “Tabăra Temerarii”, pentru toţi tinerii între 14-29 de ani, care au finalizat tratamentul oncologic. A început pe data de 19 mai în Sibiu şi se încheie pe 23 iunie în Târgu-Mureş. Tabăra oferă tinerilor ce au scăpat de cancer, opotunităţi de autodezvoltare, socializare, orientare în carieră, prietenie, asigură susţinere reciprocă şi suport specializat în soluţionarea provocărilor cu care se confruntă. Nu în ultimul rând, facilitează dobândirea unor competenţe pentru a compensa pierderile suferite şi construirea unor aşteptări realiste, care îi ajută să valorifice şi să se bucure de abilităţile de care dispun. Oraşele şi perioada de desfăşurare a acestor activităţi sportive sunt:  Sibiu(19-25 mai), Cluj-Napoca (27 mai-21 iunie), Iasi( 3-9 iunie), Timişoara(10-16 iunie), Târgu-Mureş( 17-23 iunie).

     Mişcare, distracţie şi susţinere prin participarea la competiţiile din Tabăra Temerari 2013, participanţii pot alege dintr-o serie de jocuri şi concursurile destinate special familiilor şi copiilor, aceştia putând să se implice în diverse tipuri de provocări sportive în vederea strângerii de fonduri.
  
Competiţia Bubble fotbal, este destinată liceelinor, studenţilor şi companiilor. Obiectivul primordial în anul 2013 este acela de a strânge 100.000 de lei. Taxele de participare strânse în urma acestor competiţii vor fi donate Asociaţiei Little People pentru organizarea Taberei Temerarii 2013. Detalii suplimentare despre modalitatea de înscriere, regulamentul campaniei Family Olympics şi descrierea jocului Bubble fotbal pot fi accesate pe site-ul    www.familyolympics.ro
     
        Înoţi pentru Temerari. Acest eveniment special din cadrul secţiunii “Idividual şi echipe” se adresează atât persoanelor cât şi familiilor (cu sau fără copii) care doresc să inoate câteva bazine şi să  implice un grup de susţinători din jurul lor (colegi, prieteni, vecini etc) care să-i susţină atât fizic, prin prezenţa la eveniment, cât şi prin donarea unei sume de bani pentru fiecare bazin de 50 m înotat. Scopul: peste 100 de bazine inotate, peste 4.000 lei strânşi.
.       Faci flotări pentru Temerari. Evenimentul “Facem flotări pentru Temerari” se adresează atât persoanelor care doresc să se înscrie şi să participe individual, cât şi celor care doresc să participe în echipa de câte 3 persoane. Totodată, sunt invitate sălile de fitness din fiecare oraş să participe la acest eveniment, atât cu echipe formate din antrenori de sport, cat şi cu echipe formate din membrii ai acestor cluburi. Fiecare participant înscris este invitat să-şi formeze o echipă de susţinători, care să contribuie cu o sumă aleasă pentru fiecare flotare. Scopul: minim 4.000 de flotări realizate şi peste 8.000 lei strânşi.
3.       Alergi pentru Temerari. “Alergăm pentru Temerari” o să încheie Zilele Family Olympics din fiecare oraş printr-un eveniment deosebit destinat pe de o parte copiilor şi tinerilor între 8 şi 18 ani, dar şi echipelor de 5 persoane formate din familii şi prieteni care vor alerga împreună. Scopul: minim 500 de ture de pistă alergate şi peste 4.000 lei strânşi şi donaţi pentru Tabăra Temerarii.


Cum participi?

         În primul rând, fiecare participant se înscrie la una sau mai multe din cele 3 evenimente(flotări, înot sau alergare), după care vor alege să facă un număr de flotări în mod continuu, să inoate un număr de bazine de 50m sau să alerge un număr de tururi de pistă de 400m. Mai multe detalii afişate pe site-ul www.familyolympics.ro\susţine şi înscrie-te online.
         Pasul următor înscrierii este acela de a identifica câţiva susţinători care sunt de acord să facă o donaţie cuprinsă între 1 şi 15 lei pentru fiecare unitate parcursă. Aceştia pot completa unul din formularele de angajament de donaţie pe care le-a primit la înscriere, sau online la adresa de mai sus.
        În final, participantul sau echipa înscrisă iar parte la evenimentul sau evenimentele alese. Sumele strânse (prin plată bancară sau la eveniment pe bază de chitanţă) sunt contabilizate şi donate Asociaţiei Little People pentru organizarea Taberei Temerarii 2013.

Vino şi tu în oraşul tău, fă puţină mişcare, ajută un om să poată zâmbi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu